سلام ... بنده متاسفانه فکر کنم آخرین نفری هستم که از انتقال کلاس مهارت تدریس از پیشانی به اینجا مطلع شدم !

گرچه مطالب انجمن مربوط به این کلاس تو سایت پیشانی باتوجه به دسته بندی کامل موضوعات از انسجام بیشتری برخورداره اما آدم رو حرف بزرگترش که حرف نمی زنه!

بنابراین من آخرین مطلب کلاس رو که تو سایت پیشانی نوشتم و هنوز تاریخ انقضاش نگذشته رو عیناً می ذارم اینجا، با این امید که مهاجری های عزیز روز به روز فعال تر بشن!
-----------
بازم سلام به دوستان خوب مهاجری
خسته نباشید از این همه پیگیری و فعالیت توی سایت!

واقعا وقتی معلما اینقدر سخت کوش اند خوش به حال دانش آموزاشون!!!

از اون جایی که الان با انگیزه های دنیوی و به ویژه اخروی ای که آقا معلم یادآوری کردند همه در تلاشید که مشقاتونو هرچه زودتر بنویسید!

گفتم براتون یادآوری کنم که برای جلسه ی آینده :
1- یه انشا بنویسید با موضوع : مهم ترین نقطه
2- یادتونه هرکی یه شخصیت رو انتخاب کرد و 99 ثانیه راجع بهش حرف زد ؟! ... این بار خودتونو به جای یه شخصیت تصور کنید و سرکلاس 99 ثانیه از زبون اون برامون حرف بزنید!

یادتون که هست ..." قید العلم بالکتاب " ... پس لطفا بخش نکته یابی ها رو از نوشتن نکاتتون بی نصیب نذارید.
برداشت نویسی تون از هرجلسه هم که ، هم چنان برقراره ؟!!
-----------------------------
از دوستانی که تا الان لطف کردند و با نوشته هاشون چراغ انجمنمون رو روشن نگه داشتن ممنون،ان شاالله که خدا چراغ دلشونو روشن نگه داره !

از دوستانی هم که برای فعال شدن عضویتشون اقدام کردند و بعد هم به انجمن سر زدن و تصمیم دارند که به زودی برامون بنویسن هم ممنون. ان شاالله که به زودی برامون می نویسند و از امتیاز دوستان نویسنده بهره مند می شن!

و اما دوستانی که هنوز حتی برای فعال کردن عضویتشون قدمی برنداشتن! ...

... حواستون که هست 4 جلسه از کلاسمون گذشته ؟! ...
----------------------
منتظر فعالیت بیشتر شما برای رونق بیشتر انجمنون هستیم!
روزهای عمرتان آفتابی باد.